hvem er vi?

Om Leadmakers

LeadMakers ApS er et digitalt marketingbureau med et målrettet fokus på at skabe leads, salg og vækst for vores kunder. Det er en af grundene til, at vi kalder os Leadmakers. Vi er nemlig ikke dit traditionelle marketingbureau.

Vores tilgang til digital markedsføring er gennem brugeradfærd og data.

Leadmakers er et online marketingbureau, som blev stiftet i maj 2019. Leadmakers udgøres i dag af et team på fem kollegaer. Vi har draget værdifulde erfaringer gennem hver vores karrierer i branchen, og vi har ligeledes opbygget et stærkt netværk, som vi drager nytte af i dag i form af et tæt samarbejde med eksperter inden for forskellige grene af marketingverdenen.

Leadmakers’ unge alder til trods går vores kendskab til hinanden og vores fælles erfaring i både marketingverdenen og bureaubranchen længere tilbage. Det har rustet os med værdifulde erfaringer om, hvordan vi ønsker at drive vores virksomhed, og hvordan vi kan skabe størst værdi for vores kunder. 

Vi vægter den tætte kunderelation højt. Beslutningen om at arbejde sammen med et bureau kan være en stor beslutning. Derfor er det vigtigt for os, at vores kunder har et gennemsigtigt indblik i arbejdet, således der aldrig opstår tvivl om opgaver og resultater. Klare linjer er vigtigt for os.

Målbare resultater er vores altoverskyggende drivkraft, og vi arbejder stenhårdt for, at vi sprænger vores kunders målsætninger. Vi tester, optimerer og bliver ved.

 

Kasper Christensen

Kasper Christensen

Partner

Klaus Tønnes

Klaus Tønnes

Partner